Blogs DHNET.BE
DHNET.BE | Créer un Blog | Avertir le modérateur

Nieuwe technologie: laser, verlichting, wapen, enz. - Page 2

 • De oppervlakken en voorwerpen van groene laserpen

  De 532nm Groene laserpennen project de meest zichtbare en helderste groene laserstraal en de lichte plek om menselijke ogen. Het is bijna minstens vijf keer zo zichtbaar als rode lasers met hetzelfde bereik van uitgangsvermogen. De 200mW groene laserpen is in staat om de meest nauwkeurige en precieze twee loodrechte groene lijnen met 90 graden die sterk van toepassing zijn voor de omstandigheden van het hoge niveau van nauwkeurigheid is vereist.

  Dit is een soort 300mW laserpen welke projecten de meest bijzondere verwijzing twee loodrechte lijnen op waren gericht op oppervlakken binnen een beperkte afstand. De laser zal het project van cross lijnen met hoge nauwkeurigheid en precisie 90 graden op gerichte oppervlakken of objecten.

  laserpen 300mW

  Met de aankondiging van gisteren dat LASERKOPEN plannen om de prijs van hun 300mW laserpennen met 10% verhogen, wilden wij u bewust maken dat zelfs met deze wandeling is het nog mogelijk om te besparen op uw energierekening. De energie-efficiëntie van de laserpen zal bespaart u geld. De geconverteerde elektriciteit in laserlicht op een uiterst efficiënte manier, vaak opslaan van 90% van de consumenten op hun elektriciteitsrekening. Dit proces kan niet worden geëvenaard door laserpen.

  Deze speciale serie voor infrarood cross projecteren laser modules zijn het totaal verschillende type van de laserpen waarmee het onzichtbare infrarood Kruis voorwaarden van infrarood licht middelen en kalibratie. De laserpen kan gemonteerd worden op de uitrusting of toestellen, zal het project van hoge nauwkeurigheid infrarood grensoverschrijdende lijnen op gemeten objecten.

  De Europese Unie heeft een reeks richtlijnen waarin de gezondheid, veiligheid en milieu-eisen voor veel producten te koop aangeboden in de Europese markt, ongeacht de oorsprong. Om aan te tonen dat zij aan deze normen voldoen, dragen producten het CE-label. De fabrikanten en importeurs van de laserpen zijn verplicht om te tonen hoe hun producten voldoen aan de normen.

  Niet zo zichtbaar als 500mW groene laserpen aan menselijke ogen met hetzelfde uitgangsvermogen, rode laser module vermag project duidelijk zichtbaar twee loodrechte lijnen op gericht het meten van de oppervlakken in de korte afstand. De duurzame buitenkant aluminiumlegering lichaamsmateriaal en portable ontworpen toestaan alle cross laser modules gemakkelijk te bedienen en handig in allerlei vormen van die velden.