Blogs DHNET.BE
DHNET.BE | Créer un Blog | Avertir le modérateur

 • De diode-technologie van laserpen

  Niet zo zichtbaar als de 532nm groene laser, dit soort van geavanceerde laser diode-technologie ondersteund dot laser is genoeg om lichte nauwkeurig genoeg dot projectie van het benodigde werkbladen. Echter, dit 100mW laserpen is gewoon een nieuw type van toepassing van de laser gadget. Bijvoorbeeld, de krachtige laserpen wordt altijd gebruikt worden in de lange afstand dot projectie vanwege de super zichtbare licht van de laser. De niet-neem contact op met rood referentie punt is gemakkelijk te bereiken targeting oppervlakken in minder dan één seconde, alleen als het verbonden is met een elektrische voeding.

  Of u nu een beginnende botanicus of gewoon genieten van een plezier in de zon, de tuin is een geweldige plek om te ontsnappen, en er zijn eindeloos veel manieren om te versieren en te verlichten met deze laserpennen. Dit zijn slechts een paar suggesties om u te krijgen begon met krachtige lasers nu zo efficiënt en betaalbaar, de manieren van verlichting in uw tuin zijn eindeloos, en het hoeft niets te kosten je de aarde.

  De meeste van de tijd, gebruikers willen maken lange tijd continu punt van de projectie. Als een resultaat, laser professionals hebben ook de super voorzichtig ontwerp van externe DC input power supply. Dit soort voeding is een beetje superieur aan batterij-voeding. Tijdens het proces van de dot-projectie, hebben gebruikers geen beperking door de exacte werkingsduur. Vanaf het begin van de laserpen ontwerp, laser professionele keurt de beste kwaliteit 650nm rode laser diode met de import laser tech, zodat het eindproduct van laserpen het bereiken van gekwalificeerde standaard.

  Wanneer gebruikers een beslissing hebben gemaakt van targeting op afstand en de afmetingen van de vereiste rood referentie punt, laser professional kunt ook het ontwerp van de krachtige industriële 3000mW blauwe laserpen met instelbare focus of een vaste focus. Volgens de strenge targeting eis, de laser tech professional heeft aanbevolen de beste en de meest geschikte laserpen tot het verkrijgen van de beste en de meest precieze punt projectie met succes. Het maakt niet uit wanneer gebruikers hebben gekozen voor de meest geschikte laser product, is het toegestaan de beste dot meting efficiënt.

  Als u een bepaalde plant u wilt de aandacht trekken, verlicht met een laserpen. Verkrijgbaar in rood, groen en blauw, deze lasers zijn voorzien van een verbeterde 60 graden stralingshoek voor extra aandacht. Als u een waterpartij in uw tuin, u kunt zelfs kopen een krachtige laserpen. Wanneer het gecombineerd wordt met het verplaatsen van water, deze lasers zal maken van een glanzende effect. Stel je voor hoe indrukwekkend deze eruit zal zien in de nacht - zult u de afgunst van de straat!

  sterkste 2000mW laserpen

  Tot slot, de fans van de kabouters moeten overwegen om een met een krachtige 2000mW groene laserpen. De lasers hebben de neiging om te worden aangedreven door zonne-energie ook, dus ze zijn kosteneffectief en goed voor de planeet - dus het is niet alleen je vingers, dat is groen! En hoewel deze dingen mogelijk hebben gemaakt heel veel van laser licht en warmte om te kijken naar de menigte, ze waren zeker niet zo milieuvriendelijk als laserpennen.

 • De laser meting met krachtige laser

  Kunt u laserpen kopen in de online winkel. Heb je ooit gevallen in de moeilijkheid dat u niet in staat om een nauwkeurige meting van de uitlijning van de auto wielen alleen door observatie van uw eigen ogen? Dezelfde toestand zou zijn gebeurd als je nodig hebt om te knippen textiel te maken kleding. In dergelijke omstandigheden, een gemeenschappelijke laser meting kan niet altijd voldoen aan de behoefte, en maak de meest nauwkeurige line positionering, tenzij de hulp van een krachtige groene laserpen.

  Vergeleken met traditionele lijn meetinstrumenten, zoals een liniaal, een plein of een eenvoudige lijn, het is niet een gemakkelijke taak om altijd te zorgen voor de meest nauwkeurige laser meting vanwege het bestaan van een fout die veroorzaakt worden door de handmatige bediening en de ogen observatie. Echter, de vaststelling van het groene laserpen helemaal geen zorgen te maken over fout veroorzaakt door de handmatige bediening, sinds de zichtbare groene laserstraal heeft alleen gebruikmaakt van een soort van contactloze referentie lijn duidelijk en nauwkeurig op de positionering van oppervlakken. Deze groene laser projecteert een duidelijk zichtbare groene referentie lijn, niet hetzelfde als gebruikte de laserpen of laser dot.

  U bent te wachten op een entertainer te verschijnen. Je hoort iemand lopen op het podium, maar je kan niets zien. Plotseling, een spotje op. It-projecten een kegel van laser licht op de figuur op het podium. Zoals een kegel is gelijk aan het effect dat je kunt bereiken met deze laserpennen. Ze helpen ingenieurs werken uit de plaats waar u de krachtige lasers produceren lichteffecten. De hoek tussen deze lijnen is de stralingshoek van deze groene laser.

  De gebruikers zijn op zoek naar een krachtige groene laserpen, is het noodzakelijk om duidelijk te maken besluit en de berekening van de targeting op afstand, line-lengte en breedte van de lijnen. Alle informatie is zeer belangrijk voor de diode laser professionals maken een nauwkeurige berekening van de laser van de lijn graad en het uitgangsvermogen van de groene laser. Alleen als de gebruikers hebben gemaakt van de juiste selectie van groene laserpen, de gebruikers kunnen gewoon het verkrijgen van de meest accurate en precieze lijn targeting correct.

  Naast auto uitlijning van de wielen en textiel snijden, dit 532nm groene laser is ook van toepassing op meerdere plaatsen. Maakt niet uit bij wat voor soort conditie, deze krachtige laserpen kan worden werkbaar 24 uur continu door de DC input power supply. De tijd dat de voeding op het werk, de laser tool kan een duidelijk zichtbare groene referentielijn op eventuele operationele oppervlakken efficiënt.

  Aan de linkerkant van de grafiek zijn een aantal metingen. Deze lasers geven de afstand aan tussen het plafond en de vloer op verschillende punten. Langs de grond, en, met tussenpozen, tot in de richting van het licht, zijn metingen van de conus diameter. Het strekt zich uit van het 1000mW groene laserpen, hoe breder de kegel. Op hetzelfde moment, de intensiteit van de laserstraal vermindert. Over het algemeen zijn de ingenieurs van toepassing een 50% - regel aan deze intensiteit. In andere woorden, tegen de tijd dat de laserstraal raakt de vloer, is het gedaald tot de helft van zijn maximale helderheid.