Blogs DHNET.BE
DHNET.BE | Créer un Blog | Avertir le modérateur

De diode-technologie van laserpen

Niet zo zichtbaar als de 532nm groene laser, dit soort van geavanceerde laser diode-technologie ondersteund dot laser is genoeg om lichte nauwkeurig genoeg dot projectie van het benodigde werkbladen. Echter, dit 100mW laserpen is gewoon een nieuw type van toepassing van de laser gadget. Bijvoorbeeld, de krachtige laserpen wordt altijd gebruikt worden in de lange afstand dot projectie vanwege de super zichtbare licht van de laser. De niet-neem contact op met rood referentie punt is gemakkelijk te bereiken targeting oppervlakken in minder dan één seconde, alleen als het verbonden is met een elektrische voeding.

Of u nu een beginnende botanicus of gewoon genieten van een plezier in de zon, de tuin is een geweldige plek om te ontsnappen, en er zijn eindeloos veel manieren om te versieren en te verlichten met deze laserpennen. Dit zijn slechts een paar suggesties om u te krijgen begon met krachtige lasers nu zo efficiënt en betaalbaar, de manieren van verlichting in uw tuin zijn eindeloos, en het hoeft niets te kosten je de aarde.

De meeste van de tijd, gebruikers willen maken lange tijd continu punt van de projectie. Als een resultaat, laser professionals hebben ook de super voorzichtig ontwerp van externe DC input power supply. Dit soort voeding is een beetje superieur aan batterij-voeding. Tijdens het proces van de dot-projectie, hebben gebruikers geen beperking door de exacte werkingsduur. Vanaf het begin van de laserpen ontwerp, laser professionele keurt de beste kwaliteit 650nm rode laser diode met de import laser tech, zodat het eindproduct van laserpen het bereiken van gekwalificeerde standaard.

Wanneer gebruikers een beslissing hebben gemaakt van targeting op afstand en de afmetingen van de vereiste rood referentie punt, laser professional kunt ook het ontwerp van de krachtige industriële 3000mW blauwe laserpen met instelbare focus of een vaste focus. Volgens de strenge targeting eis, de laser tech professional heeft aanbevolen de beste en de meest geschikte laserpen tot het verkrijgen van de beste en de meest precieze punt projectie met succes. Het maakt niet uit wanneer gebruikers hebben gekozen voor de meest geschikte laser product, is het toegestaan de beste dot meting efficiënt.

Als u een bepaalde plant u wilt de aandacht trekken, verlicht met een laserpen. Verkrijgbaar in rood, groen en blauw, deze lasers zijn voorzien van een verbeterde 60 graden stralingshoek voor extra aandacht. Als u een waterpartij in uw tuin, u kunt zelfs kopen een krachtige laserpen. Wanneer het gecombineerd wordt met het verplaatsen van water, deze lasers zal maken van een glanzende effect. Stel je voor hoe indrukwekkend deze eruit zal zien in de nacht - zult u de afgunst van de straat!

sterkste 2000mW laserpen

Tot slot, de fans van de kabouters moeten overwegen om een met een krachtige 2000mW groene laserpen. De lasers hebben de neiging om te worden aangedreven door zonne-energie ook, dus ze zijn kosteneffectief en goed voor de planeet - dus het is niet alleen je vingers, dat is groen! En hoewel deze dingen mogelijk hebben gemaakt heel veel van laser licht en warmte om te kijken naar de menigte, ze waren zeker niet zo milieuvriendelijk als laserpennen.

Les commentaires sont fermés.