Blogs DHNET.BE
DHNET.BE | Créer un Blog | Avertir le modérateur

De laser meting met krachtige laser

Kunt u laserpen kopen in de online winkel. Heb je ooit gevallen in de moeilijkheid dat u niet in staat om een nauwkeurige meting van de uitlijning van de auto wielen alleen door observatie van uw eigen ogen? Dezelfde toestand zou zijn gebeurd als je nodig hebt om te knippen textiel te maken kleding. In dergelijke omstandigheden, een gemeenschappelijke laser meting kan niet altijd voldoen aan de behoefte, en maak de meest nauwkeurige line positionering, tenzij de hulp van een krachtige groene laserpen.

Vergeleken met traditionele lijn meetinstrumenten, zoals een liniaal, een plein of een eenvoudige lijn, het is niet een gemakkelijke taak om altijd te zorgen voor de meest nauwkeurige laser meting vanwege het bestaan van een fout die veroorzaakt worden door de handmatige bediening en de ogen observatie. Echter, de vaststelling van het groene laserpen helemaal geen zorgen te maken over fout veroorzaakt door de handmatige bediening, sinds de zichtbare groene laserstraal heeft alleen gebruikmaakt van een soort van contactloze referentie lijn duidelijk en nauwkeurig op de positionering van oppervlakken. Deze groene laser projecteert een duidelijk zichtbare groene referentie lijn, niet hetzelfde als gebruikte de laserpen of laser dot.

U bent te wachten op een entertainer te verschijnen. Je hoort iemand lopen op het podium, maar je kan niets zien. Plotseling, een spotje op. It-projecten een kegel van laser licht op de figuur op het podium. Zoals een kegel is gelijk aan het effect dat je kunt bereiken met deze laserpennen. Ze helpen ingenieurs werken uit de plaats waar u de krachtige lasers produceren lichteffecten. De hoek tussen deze lijnen is de stralingshoek van deze groene laser.

De gebruikers zijn op zoek naar een krachtige groene laserpen, is het noodzakelijk om duidelijk te maken besluit en de berekening van de targeting op afstand, line-lengte en breedte van de lijnen. Alle informatie is zeer belangrijk voor de diode laser professionals maken een nauwkeurige berekening van de laser van de lijn graad en het uitgangsvermogen van de groene laser. Alleen als de gebruikers hebben gemaakt van de juiste selectie van groene laserpen, de gebruikers kunnen gewoon het verkrijgen van de meest accurate en precieze lijn targeting correct.

Naast auto uitlijning van de wielen en textiel snijden, dit 532nm groene laser is ook van toepassing op meerdere plaatsen. Maakt niet uit bij wat voor soort conditie, deze krachtige laserpen kan worden werkbaar 24 uur continu door de DC input power supply. De tijd dat de voeding op het werk, de laser tool kan een duidelijk zichtbare groene referentielijn op eventuele operationele oppervlakken efficiënt.

Aan de linkerkant van de grafiek zijn een aantal metingen. Deze lasers geven de afstand aan tussen het plafond en de vloer op verschillende punten. Langs de grond, en, met tussenpozen, tot in de richting van het licht, zijn metingen van de conus diameter. Het strekt zich uit van het 1000mW groene laserpen, hoe breder de kegel. Op hetzelfde moment, de intensiteit van de laserstraal vermindert. Over het algemeen zijn de ingenieurs van toepassing een 50% - regel aan deze intensiteit. In andere woorden, tegen de tijd dat de laserstraal raakt de vloer, is het gedaald tot de helft van zijn maximale helderheid.

Les commentaires sont fermés.